Gjenåpning av all idrett i IL Holeværingen

IL Holeværingen sammen med hele idretts Norge gjenåpner all idrett på alle våre anlegg og ønsker lykke til med idrettsglede for alle.

 

Norsk idrett jubler for full gjenåpning

Regjeringen informerte fredag om at gjenåpningen av samfunnet starter lørdag 25. september kl. 16.00. – Dette er en jubeldag for hele det norske samfunnet, og ikke minst for idretten, sier idrettspresident Berit Kjøll.

 

– Dette har vi ventet på i 18 måneder. Nå er dagen endelig kommet hvor vi får en tilnærmet normal hverdag tilbake. Endelig kan vi åpne opp dørene igjen og fylle arenaene for alle som ønsker å ta del i store idrettsøyeblikk, sier idrettspresident Berit Kjøll.

 

På selveste dagen som idretten har valgt til å markere gjenåpningen av idretten, vil den nye idrettshverdagen være tilbake, og betydningen av #tilbaketilidretten kunne ikke passet bedre. Det har vært en lang periode uten normal aktivitet, men nå får idretten endelig sin belønning.

 

– Jeg vil benytte anledningen til å takke hele idrettsorganisasjonen, alle våre frivillige, mammaer og pappaer, trenere, støtteapparat og våre medlemmer som har stått på hver eneste dag, og hvor de lojalt og samvittighetsfullt har fulgt smitteverntiltakene gjennom hele pandemien. Idretten har vært forbilledlig og vist seg sitt samfunnsansvar bevisst. Nå kommer belønningen! Endelig er hele idretten gjenåpnet – også for publikum, sier Kjøll.