NÅ KAN DU ENKELT BIDRA TIL KLUBBKASSA – det betyr noe hvilken bank du bruker

IL Holeværingen har fornyet sponsoravtalen med vår Generalsponsor SpareBank 1 Ringerike Hadeland med 3 nye år.  Vi er svært fornøyd med at banken fortsetter samarbeidet slik at vi kan tilby vårt brede utvalg av aktiviteter for barn og ungdom i bygda.  Banken har vært med og støttet oss i over 30 år, og uten bankens støtte ville aktivitetsavgifter og medlemskontingenter vært vesentlig høyere.

Enda litt mer til Holeværingen
SpareBank 1 Ringerike Hadeland er mer enn en bank i vår region. Bankens samarbeid og sponsorater betyr mye for hundrevis av lag og foreninger, blant annet oss i IL Holeværingen. Som aktiv samarbeidspartner, vil vi hjelpe lokalbanken vår til å komme i kontakt med enda flere av våre medlemmer. Som svar har banken lovet å gi et ekstra tilskudd til klubbkassa, basert på antall møter det blir ut av samarbeidet.

Tilbyr «Økonomiservice»
Vi er alle flinke til å ha service på bilen når «servicelampa» lyser, men er det lenge siden du har hatt service på økonomien?

Medlemmer i IL Holeværingen tilbys en komplett gjennomgang av sin privatøkonomi. Banken stiller med en dyktig rådgiver når det passer best for deg, og tjenesten er helt uten forpliktelser og helt uten kostnad for deg.

Ta kontakt!
IL Holeværingens medlemmer har fått en egen kanal inn i bankens systemer. Send epost til teamnyekunder@rhbank.no , og legg igjen navn og telefonnummer, så tar en økonomirådgiver kontakt når det passer deg. De har lovet å være tilgjengelig, også på kveldstid, og gjerne via nettmøte.

Med sportslig hilsen
For IL Holeværingen

Roy Arild Fossum
Daglig leder