Spond og innsamling av informasjon

I forbindelse med overgang til nytt medlemsystem ber Spond om at dere som brukere fyller inn tilleggsinformasjon.

Det er flere som har stilt spørsmål om hvorfor vi ber om fødselsnummer (11 siffer), noe som vi egentlig ikke har bruk for. Svaret er at vi er pålagt av NIF (Norges idrettsforbund) og samle inn denne informasjonen. Selv om vi samler den inn så er det ikke noe vi har tilgang til i ettertid, så det er ingen hos oss som får tilgang til noen av medlemmenes fødselsnummer.

NIF bruker denne informasjonen til å kontrollere at våre medlemslister er korrekte og ikke inneholder fiktive medlemmer eller duplikater. Det er disse medlemslistene som beregner hvor mye vi får i støtte til drift av idrettslaget, og derfor er det viktig at disse er så korrekte som mulig.

All informasjon som samles inn hos oss går gjennom Spond, og de har alt på plass i forhold til GDPR, så all informasjon er trygge hos dem. Ønsker du å lese mer om det kan det gjøres her:
https://spond.com/privacy

Så får du en mail (eller beskjed via Spond) med teksten under ber vi om at dere følger linken og legger inn den informasjonen som mangler:

IL Holeværingen krever tilleggsinformasjon for å bekrefte klubbmedlemskapet til Fornavn Etternavn. Oppgi disse detaljene ved å klikke på lenken under og fylle ut skjemaet som du kommer til.